Gebruikers: rechten & toegang
Hoe rechten instellen voor gebruikers?
Willem Van de Walle avatar
Geschreven door Willem Van de Walle
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voortaan kan je zelf eenvoudig gebruikers aanmaken en hun rechten toekennen.

Administrator heeft volmacht en ziet alles.

Manager heeft volmacht en ziet alles, maar kan geen nieuwe zaak en geen nieuwe admin aanmaken. Hij/zij kan de permissions of rechten wel veranderen of toekennen.

Personeel ziet enkel het menu, de bestellingen en qr codes en kan volgende acties:

• producten onbeschikbaar maken

• bestellingen bekijken

• Qr codes koppelen aan tafels uit je kassasysteem.

1. Klik in smartendr op je naam (rechterbovenhoek) en kies "Manage accounts"

2. Klik in het volgende scherm op "create account" en vul de gegevens in.

3. Klik vervolgens op "add permission".

Je kan bijvoorbeeld ook toegang verlenen op basis van de zaak, wat handig kan zijn voor ketens.