Medarbejdere
Tilføj administrator

Giv en anden medarbejder adgang til det administrative arbejde på kontoen

Mette Østerbye avatar
Skrevet af Mette Østerbye
Opdateret over en uge siden

Det kan være en fordel at have flere administratorer, så man ikke selv skal stå med alt det administrative arbejde. En administrator har præcis de samme beføjelser som ejeren af en konto. Det eneste, en administrator ikke har tilladelse til, er at vælge betaling og slette Smartplan kontoen. Ellers har en administrator fuld adgang.

For at tilføje en administrator kræver det, at medarbejderen allerede har en bruger på kontoen og er aktiveret.

Du kan evt. læse hvordan du aktiverer en medarbejder her:

En administrator tilføjes via "Indstillinger" -> "Smartplan Indstillinger"

Klik på menupunktet "Administratorer" og tryk på "Tilføj administrator".

Vælg medarbejderen, du ønsker at gøre til admin og klik på "Gør til admin".

Du har nu givet medarbejderen administratorrettigheder. For at fjerne rettighederne igen, går du blot ind på samme side og fjerner fluebenet til højre under fanen Administrator.

På medarbejder siden er der et orange ikon ud for medarbejdere med administrator rettigheder.

Administratorer vil også fremgå nederst i fanen "Vagtplaner".