Medarbejdere
Slet en medarbejder

Sådan fjerner du en medarbejder fra din konto

Opdateret over en uge siden

Det er ikke kompliceret at fjerne en medarbejder fra din Smartplan-konto. Tryk på fanen "Medarbejdere".

Under "Medarbejdere" finder du listen over medarbejdere. Her skal du vælge den medarbejder, du ønsker at slette fra kontoen. Når du trykker på vedkommendes navn, bliver du ført til medarbejderens profil.

Når du er på vedkommendes profil, trykker du på "Slet bruger".

Herefter åbnes der et lille vindue med en rul-ned menu, hvor du kan vælge, hvad der skal ske med medarbejderens fremtidige vagter.

Her skal du vælge, hvad der skal ske med medarbejderens vagter. Du kan enten vælge at slette dem fra vagtplan, gøre dem ledige eller vælge at overdrage vagterne til en anden medarbejder.

I dette eksempel giver vi vagterne til en anden medarbejder - Hanne. Når du har valgt, hvad der skal ske med vagterne, trykker du på "Slet bruger" i det åbne vindue.

Herefter vil brugeren være slettet og dermed ikke have adgang til Smartplan-kontoen.

Medarbejderens tidligere vagter slettes ikke, men vil altid kunne findes under “Timer & løn” ligesom de andre medarbejderes timer. Det kræver blot, at du har valgt en periode, hvor den slettede medarbejder har afholdt en vagt.