Login i Smartplan
Jeg har glemt min adgangskode

Det sker, at man glemmer sine koder. Derfor har vi gjort det muligt at nulstille sin kode

Mette Østerbye avatar
Skrevet af Mette Østerbye
Opdateret over en uge siden

Sådan får du en ny adgangskode fra pc

For at nulstille din kode skal du åbne vores login side https://auth.smartplanapp.io/login/ og trykke på linket “Glemt adgangskode?”

En ny side vil åbne sig med muligheden for at indtaste en emailadresse. Her angiver du den emailadresse, du har oprettet dig i Smartplan med og trykker på “Nulstil adgangskode”.

Vi sender kort tid efter en email til den indtastede email med vejledning til at nulstille koden. Klik på linket i e-mailen, og så vil du se en side, hvor du kan skifte adgangskoden for dit login.

Udfyld den nye kode, som du ønsker at bruge fremover og tryk på “Skift adgangskode”. Siden bekræfter, at koden nu er rettet, og du kan logge ind med den nye kode fremadrettet.

Sådan får du en ny adgangskode via appen

Du kan også nulstille din adgangskode via appen. Fremgangsmåden er den samme.

Tryk på "Glemt adgangskode?"

Så kommer du til siden, hvor du indtaster den emailadresse, du har oprettet dig med i Smartplan og trykker på “Nulstil adgangskode”.

Så sender vi kort tid efter en email til den indtastede email med vejledning til at nulstille koden. Klik på linket i e-mailen, og så vil et nyt vindue åbne i din mobilbrowser, hvor du kan skifte adgangskoden for dit login.

Udfyld den nye kode, som du ønsker at bruge fremover og tryk på “Skift adgangskode”.

Hvis du ikke modtager en nulstillingmail, kan du læse mere her: