Login i Smartplan
Jeg får ikke en mail, når jeg vil nulstille koden

Find svar på, hvorfor du ikke modtager en nulstillingsmail

Mette Østerbye avatar
Skrevet af Mette Østerbye
Opdateret over en uge siden

Har du forsøgt at nulstille din kode via vores “Glemt adgangskode” knap på loginsiden, men modtager ikke en email fra os med en vejledning?

Det skyldes ofte en af de tre følgende ting:

• Du har ikke fået aktiveret din bruger endnu.

• Den email du indtaster, er det ikke den, du oprettede dig med.

• Vores e-mail er landet i din spam mappe.

Hvis intet af det ovenstående hjælper dig, så bedes du tage kontakt til Smartplan Support med følgende information, og så vil vores support hjælpe dig videre:

• Dit navn

• Din email

• Den virksomhed, du er tilknyttet

Du kan kontakte os via mail på support@smartplan.dk eller via chat her: