Lokationer
Omdøb en lokation

Skift navn på din lokation, hvis din afdeling for eksempel har skiftet adresse

Mette Østerbye avatar
Skrevet af Mette Østerbye
Opdateret over en uge siden

Du har altid mulighed for at omdøbe dine lokationer. For at gøre dette skal du ind i “Indstillinger” efterfulgt af “Smartplan Indstillinger”:

Herefter skal du ind i Lokationer, og så kan du blot trykke ''Rediger'' på den lokation, du ønsker at omdøbe:

Så snart du har klikket ''Rediger'' på den relevante lokation, har du mulighed for at skrive et nyt navn. Når du har ændret navnet, trykker du på “Gem”, og så har lokationen skiftet navn: