Synkronisering af vagter med kalender
Synkronisering af vagter til iCal (Apple)

Find hjælp til, hvordan du synkroniserer vagter til iCal

Opdateret over en uge siden

Hvis du er i tvivl om, hvordan du nemt kommer i gang med at synkronisere vagter til din kalender, kan du måske have gavn af vores to guides:

På dette tidspunkt skulle du gerne være nået til at have dette felt åbent. Her klikker du på “Tilføj til iPhone/Mac” for at synkronisere til iCal:

Du bliver nu spurgt, om du vil åbne dit kalenderprogram. Her vælger du blot “Åbn Kalender”:

Kalenderen sætter automatisk linket ind, så du skal bare sige “Abonner”:

Nu kommer dette felt frem, hvor du selv kan tilpasse kalenderen. Du kan blandt andet udfylde navnet på kalenderen:

Ud for “Auto-opdater” har du mulighed for selv at vælge, hvor ofte kalenderen skal opdateres. På denne måde kan du hele tiden være sikker på, at din kalender er opdateret i forhold til vagtplanen:

Du afslutter synkroniseringen ved blot at trykke “OK”:

Uanset om du har synkroniseret dine egne vagter eller en hel lokation, vil vagterne nu blive vist i din kalender: