Slet en kalender

Hvis du ikke længere ønsker at have dine vagter synkroniseret, kan du her se, hvordan du sletter vagterne fra de forskellige enheder

Mette Østerbye avatar
Skrevet af Mette Østerbye
Opdateret over en uge siden

Slet kalenderen fra iPhone

Gå ind i “Indstillinger” og vælg “Konti & adgangskoder”:

Nu kan du vælge “Abonnementskalendere”:

Tryk på Smartplan kalenderen:

Slet kalenderen ved at trykke “Slet konto”:

Kalenderen er nu slettet fra din iPhone.

Slet kalenderen fra iCal (Apple)

Find Smartplan kalenderen i listen til venstre og tryk på den. Du kan nu vælge “Afmeld abonnement”:

Nu kommer dette felt frem, hvor du blot kan klikke på “Slet” for at få kalenderen slettet:

Kalenderen er nu slettet fra din iCal kalender.

Slet kalenderen fra Outlook

Find din Smartplan kalender ude i listen til venstre. Så kan du blot klikke på den og vælge “Fjern”:

Kalenderen er nu slettet fra din Outlook kalender.

Slet kalenderen fra Google Kalender

Hold musen henover din Smartplan kalender ude i listen til venstre og klik på det kryds, der nu kommer frem:

Du bliver nu spurgt, om du er sikker på, at du vil slette kalenderen. Her kan du blot trykke på “Fjern kalender”:

Kalenderen er nu slettet fra din Google Kalender.