Udskriv timer

Lav et udskrift over dine medarbejderes timer

Opdateret over en uge siden

Hvis du ønsker at lave et udskrift i “Timer & løn”, begynder du med at vælge menupunktet ‘Timer & løn’ og vælge ‘angiv periode for opslag’.

Datovælgeren åbnes. Her vælger du den periode, som du ønsker at udskrive eks. ‘oktober’.

Når du har valgt din periode, vælger du knappen ‘Udskriv’ i øverste, højre hjørne.

Der åbnes et vindue, hvor du kan vælge printer, antal kopier, osv.

På Chrome ser den således ud:

På Safari ser det således ud:

Du kan også vælge at gemme dokumentet som PDF, hvis du for eksempel skal sende det til nogen pr. mail.

Print en Excel-eksport

Alternativt kan du også eksportere timerne for dit time-opslag til Excel. Her får du en række forskellige Smartplan-data, herunder fraværsoversigt, medarbejdernes individuelle antal timer mv.

Hvis du er usikker på, hvordan du laver en Excel-eksport, kan du læse denne vejledning.

Klik ind på det ark i Excel-filen, som du ønsker at printe ud. Klik dernæst på "Fil" i øverste venstre hjørne. Dette vil føre dig til en menu. I venstre sidelinje skal du vælge menupunktet "Print" (udskriv). Du kan justere udskriftsindstillingerne på forhånd, hvis det er nødvendigt:

Vær opmærksom på, at dette layout kan se lidt anderledes ud for dig, afhængigt af hvilken Microsoft Office-version du arbejder med.

Ledte du i stedet efter vejledning om, hvordan du udskriver vagter i en vagtplan? Så er denne artikel måske noget for dig.