Synkronisering af vagter med kalender
Synkronisering af vagter til Google Kalender/Android

Sådan synkroniserer du vagter til Google Kalender/Android

Rosa Veilgaard avatar
Skrevet af Rosa Veilgaard
Opdateret over en uge siden

Det er muligt at synkronisere dine egne vagter eller vagterne af en hel lokation til din personlig kalender. Hvis du er i tvivl om, hvordan du kommer i gang med at synkronisere dine vagter til din kalender, kan du måske have gavn af vores to guides:

I denne artikel kan du læse om:

Synkronisering af vagter til Google Kalender på telefonen:

Hvis du har fulgt vores manualer ovenfor, skulle du nu gerne have nået frem til denne side. Her kan du så vælge "Tilføj til Google Kalender":

Linket vil herefter åbne din Google Kalender i browseren på din mobil. Vi råder dig altid til først at opsætte din Smartplan kalender i browseren. Her kan du nu tilføje dine vagter:

Vagterne skulle nu være synlige i din Google Kalender. Det kan dog være, at vagterne ikke bliver synlige med det samme. Dette er en proces, som kan tage op til 24 timer.

Hvis du bruger Google Kalender appen på din mobil, så burde dine Smartplan vagter også være synkroniseret med din kalender dér.

Du kan endda synkronisere dine vagter med din Android telefons almindelige kalender app. Hvis du gerne vil det, så skal du blot sikre dig, at din Google konto er blevet tilføjet til din telefons kalender app. Når det er gjort, skulle de Smartplan vagter, som du tilføjede til Google Kalender, nu også gerne være tilføjet til din telefons kalender app:

Hvis vagterne ikke bliver synlige i din Google Kalender app

Hvis du lige har sat din Smartplan kalender op i din Google Kalender, men dine vagter ikke automatisk dukker op i appen, så kan det være, at Google ikke har bearbejdet sagen endnu. Som det blev nævnt før, kan der gå op til 24 timer, inden dine vagter bliver synlige i Google Kalenderen. Hvis du kan se, at dine vagter allerede er synlige i Google Kalenderen i browseren, men ikke i Google Kalender appen, kan du prøve følgende:

Android-telefoner:

1. Åbn din Google Kalender app.

2. Åbn menuen til venstre ved at klikke på ikonet i øverste venstre hjørne.

3. Sørg for, at der er sat et flueben ved Smartplan kalenderen og den derved er synlig.

4. Sørg for, at kalenderen synkroniseres:

4.1. Gå helt ned i menuen til du finder "Indstillinger" og klik på dem.

4.2. Find din Smartplan kalender i indstillingerne. Hvis du ikke kan finde den direkte på listen, skal du muligvis trykke på "Vis mere" først.

4.3. I indstillingerne for din Smartplan kalender skal du sørge for, at "Synkroniser" er slået til (det skulle være fremhævet med blåt).

iOS-enheder:

1. Gå til menuen i din Google Kalender.

2. Find Smartplan-kalenderen og sæt flueben ud for kalenderen. Den vil herefter blive synlig i Google-kalenderen.

Hvis vagterne ikke bliver synlige i din Android telefons egen kalender app

Prøv følgende trin:

1. Hvis du bruger flere Google konti, skal du gå til din telefons kalender app og sikre dig, at du faktisk har tilføjet den Google konto til den, som Smartplan vagterne oprindeligt blev tilføjet til og synkroniseret med.

2. Gå til din Google Kalender og tjek hvilken Google konto Smartplan kalenderen er blevet tilføjet til, og om synkroniseringen fungerer uden problemer. Hvis ikke det er tilfældet, skal du opdatere kalenderen igen manuelt. Sørg for, at denne Google konto også er den, som er tilføjet din mobils almindelige kalender app (trin 1).

3. I indstillingerne for din mobils kalender app skal du sørge for, at din Smartplan kalender også er slået til og aktiveret. Den skal være markeret med et flueben. Hvis du ikke kan finde din Smartplan kalender, kan den være skjult, og du skal muligvis først klikke på "Vis mere".

4. Klik på "Opdater" eller "Synkroniser nu" nederst i menuen for at opdatere din kalender app.

Synkronisering af vagter til Google Kalender på en computer:

For at synkronisere dine egne vagter på en computer, skal du gå til "Min profil" og vælge "Tilføj vagter til min kalender":

Herefter kan du vælge "Tilføj til Google Kalender":

Når du har trykket på denne, vil linket åbne i din Google Kalender. Her kan du tilføje Smartplan-kalenderen til din Google Kalender:

Herefter skulle vagterne gerne blive synlige i din Google Kalender. I visse tilfælde kan dette tage op til 24 timer.

Tilpas din kalenders indstillinger

Hvis du finder din Smartplan kalender ude i listen til venstre, har du mulighed for at vælge “Indstillinger”:

Her kan du selv tilpasse de forskellige indstillinger for din kalender. Du kan for eksempel give kalenderen et nyt navn eller vælge, hvilke begivenheder du vil underrettes om:

Så snart du har lavet ændringer på denne side, bliver de automatisk gemt, og du kan derfor blot gå tilbage til kalenderen, når indstillingerne er, som du gerne vil have dem.

Hvis du ikke kan se dine vagter i din Google Kalender:

Hvis du oplever problemer med at synkronisere dine vagter til kalender, kan du med fordel læse med her: Hvis du oplever problemer med at synkronisere vagter