Priser

Alt, du behøver vide, om vores priser (Danmark, Sverige & Norge)

Nanna Hedegaard avatar
Skrevet af Nanna Hedegaard
Opdateret over en uge siden

I denne artikel vil vi gennemgå:

Vores danske priser

Smartplan tilbyder abonnementer der passer til dig og dine behov.

Når du vælger et abonnement, skal du vælge hvor mange medarbejdere du ønsker adgang til. Abonnementerne springer fra 15 medarbejdere ad gangen, så du kan planlægge således:

15 medarbejdere for 199,- per måned

30 medarbejdere for 299,- per måned

45 medarbejdere for 399,- per måned

Hvis du har brug for mere end 45 medarbejdere i din virksomhed, kan du let udregne din pris her.

Vi tilbyder også Smartplan Plus, som giver dig adgang til flere af Smartplans funktioner, såsom vores Assistent, vores stempelur samt eksport af lønfiler til udvalgte lønsystemer.
Smartplan Plus koster 149,- per måned oveni dit normale abonnement.

Du kan læse meget mere om Smartplan Plus her.

Priserne er for hele virksomheden, ex. moms, uden binding og 0,- i opstartsgebyr.

Er du en non-profit organisation eller en forening drevet af frivillige, vil vi gerne hjælpe ved at tilbyde lavere priser. Vi ved at foreninger har behov sporadisk og med mindre aktivitet, og dertil kommer det at vi gerne vil støtte frivillighed. Derfor tilbyder vi følgende priser til jer:

De danske non-profit priser er:

• 50 brugere: 199,- dkr/month

• 100 brugere: 299,- dkr/month

• 200 brugere: 399,- dkr/month

• 300 brugere: 499,- dkr/month

• 400 brugere: 599,- dkr/month

• 500 brugere: 699,- dkr/month

Hvis du stadig har spørgsmål til vores priser kan du altid kontakte os her.

Vores svenske priser

Når du vælger et abonnement, skal du vælge hvor mange medarbejdere du ønsker adgang til. Abonnementerne springer fra 15 medarbejdere ad gangen, så du kan planlægge således:

15 medarbejdere for 350:- per måned

30 medarbejdere for 450:- per måned

45 medarbejdere for 550:- per måned

Hvis du har mere end 45 medarbejdere i din virksomhed, kan du let udregne din pris lige her.

Vi tilbyder også Smartplan Plus som giver dig adgang til flere af Smartplans funktioner, såsom vores Assistent, vores stempelur samt eksport af lønfiler til udvalgte lønsystemer.
Ønsker du Smartplan Plus koster det 200:- per måned oveni dit normale abonnement.

Priserne er for hele virksomheden, ex. moms, uden binding og 0,- i opstartsgebyr.

Du kan læse mere om vores svenske priser her.

Er du en non-profit organisation eller en forening drevet af frivillige, vil vi gerne hjælpe ved at tilbyde lavere priser. Vi ved at foreninger har behov sporadisk og med mindre aktivitet, og dertil kommer det at vi gerne vil støtte frivillighed. Derfor tilbyder vi følgende priser til jer:

50 medarbejdere: 350,- / md

100 medarbejdere: 450,- /md

200 medarbejdere: 550,- /md

300 medarbejdere: 650,- /md

400 medarbejdere: 750,- /md

500 medarbejdere: 850,- /md

Vores norske priser

Når du vælger et abonnement, skal du vælge hvor mange medarbejdere du ønsker adgang til. Abonnementerne springer fra 15 medarbejdere ad gangen, så du kan planlægge således:

15 medarbejdere for 350,- per måned

30 medarbejdere for 450,- per måned

45 medarbejdere for 550,- per måned

Hvis du har mere end 45 medarbejdere, kan du let udregne din pris lige her.

Vi tilbyder også Smartplan Plus som giver dig adgang til flere af Smartplans funktioner, såsom vores Assistent, vores stempelur samt eksport af lønfiler til udvalgte lønsystemer.
Ønsker du Smartplan Plus koster det 200,- oveni dit normale abonnement.

Priserne er for hele virksomheden, uden binding og 0,- i opstartsgebyr.

Du kan læse mere om vores norske priser her.

Er du en non-profit organisation eller en forening drevet af frivillige, vil vi gerne hjælpe ved at tilbyde lavere priser. Vi ved at foreninger har behov sporadisk og med mindre aktivitet, og dertil kommer det at vi gerne vil støtte frivillighed. Derfor tilbyder vi følgende priser til jer:

50 medarbejdere: 350,- / md

100 medarbejdere: 450,- /md

200 medarbejdere: 550,- /md

300 medarbejdere: 650,- /md

400 medarbejdere: 750,- /md

500 medarbejdere: 850,- /md

Hvis du stadig har spørgsmål til vores priser kan du altid kontakte os her.