Työntekijät
Lounasetu
Työntekijä: Miten voin muokata lounassaldoni määrää?

Artikkelista löydät ohjeet kuukausittaisen lounassaldon/lounasedun määrän muokkaamiseksi.

S
Tekijä: Smartum Järjestelmät
Päivitetty yli viikko sitten

Jos työnantajasi tarjoaa sinulle kuukausittain lounassaldoedun, voit halutessasi muokata tulevan kuukauden lounasedun määrää. Lounassaldon määrää pääset muokkaamaan kirjautumalla Smartum-verkkopalveluun.

Kirjautumisen jälkeen näet osion "Ilmoittautumiset". Tässä osiossa näet kaikki saldoedut, joihin olet ilmoittautunut. Tulevan lounassaldoedun kohdalla näet "Muokkaa"-painikkeen, mikäli työnantajasi määrittelemä ilmoittautumisaika on vielä avoimena. Klikkaa painikkeesta "Muokkaa" ja seuraavalla sivulla näet työnantajasi tarjoamat vaihtoehdot. Voit halutessasi myös kieltäytyä tulevan kuukauden lounasedusta (vaihtoehto 0,00€). Valitse sopiva vaihtoehto ja tallenna muutos. Muutos säilyy samana myös tuleville kuukausille, mikäli et tee muutoksia.

SmartumPlus: Miten voin muokata lounassaldoni määrää?

• Jos yrityksessänne on käytössä SmartumPlus-saldo, sinun ei tarvitse ilmoittautua etutilauksille eikä näin ollen toistuvan lounasetutilauksen ilmoittautumisen muokkaaminen ei ole mahdollista. Saat työnantajaltasi käyttöoikeuden tiettyyn määrään lounasetua ja etu laskutetaan käytön mukaan.

Jos olet epävarma mikä etutyyppi yrityksessäsi on, voit varmistaa tämän SmartumPay-sovelluksen perusnäkymän kohdasta "Näytä saldot", tai kysyä asiaa työnantajaltasi.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seuraavaksi sinua saattaisi kiinnostaa...