Alles al geprobeerd en nog steeds moeite met slapen? Wij weten er alles van en ontwikkelden de Slaaprobot. Deze helpt je niet alleen bij het op een natuurlijke manier in slaap vallen, maar zorgt ook voor meer ontspanning en rust. Veel gebruikers noemen het hun slaapmaatje. Onze Slaaprobot is comfortabel, makkelijk te gebruiken (ook in het donker!) en rustgevend door ontspannen ademhaling.

Ontmoet de Ademhaling omgeving. We hebben het zo ontwikkeld zodat het makkelijk is om in te stellen en er voor de geavanceerde gebruiker genoeg mogelijk is om te veranderen. Zo zorgen we ervoor dat je makkelijker, sneller en rustiger in slaap valt.

Jouw ademhalingsprogramma kiezen

Allereerst kun je kiezen welk ademhalingsprogramma het beste bij je past.

Slapen

Als het nacht is en je van plan bent om te slapen, kies dan voor het ‘Slaap’ programma.

Dit programma, waarbij de uitademing twee keer zo lang is als de inademing, helpt om rustig in slaap te vallen. Dit programma heeft dus een ademhalingsratio van 1 op 2. Dit betekent dat elke uitademing twee keer zo lang duurt als elke inademing. De perfecte ratio om rustig mee in slaap te vallen.

Dutten

Als het dag is en je wilt een dutje doen van 25 minuten, kies dan voor het ‘Dutten’ programma

Dit programma helpt je lichaam op te laden zonder in een diepe slaap te vallen. De perfecte manier om je alertheid te verhogen! Dit programma heeft een ademhalingsratio van 1 op 1,5. Dit betekent dat elke uitademing 1,5 keer zo lang duurt als elke inademing. De perfecte ratio voor een kort dutje.

Ontspannen

Als je op de bank een film kijkt of boek leest en je wilt ontspannen, kies dan voor het ‘Ontspannen’ programma.

Kom tot rust door middel van gecontroleerde ademhaling. De extra lange uitademing helpt lichaam en geest te kalmeren. Dit programma heeft een ademhalingsratio van 1 op 2,5. Dit betekent dat elke uitademing 2,5 keer zo lang duurt als elke inademing. De perfecte ratio voor directe ontspanning.

Je kunt de Slaaprobot op verschillende manieren en op verschillende tijdstippen van de dag gebruiken. Wij moedigen je aan om te experimenteren en te ontdekken op welke manier je jouw Slaaprobot het liefst gebruikt. Zie hieronder voor enkele voorbeelden:

• Het wordt gebruikt om te ontspannen, te kalmeren en/of om slaperig te worden voordat je naar bed gaat.
  • Het wordt gebruikt tijdens het in slaapvallen
  • Het wordt midden in de nacht gebruikt om weer in slaap te vallen.
  • Het wordt gebruikt om je ‘s morgens ontspannen te laten voelen als je de Slaaprobot aanzet terwijl je wakker wordt.
  • Het wordt gebruikt om gedurende de dag rustig en ontspannen te worden.

Daarnaast kun je instellen hoe lang de Slaaprobot aan staat (ademhalingsduur)

Nadat je een ademhalingsprofiel hebt geselecteerd, kun je de duur van het ademhalen van de Slaaprobot ook instellen. Na de ingestelde tijd schakelt de robot automatisch uit.

Tip: midden in de nacht wakker geworden? Je hoeft je geen zorgen te maken. Druk op de middelste knop van de slaaprobot en start je favoriete programma opnieuw.

Volgende stap

✅ Kies jouw ademhalingsprogramma uit

Kies één van de ademhalingsprogramma's en probeer die op de bank uit. Je kunt ze ook alledrie uitproberen om te voelen wat het fijnst voor jou werkt.

Conclusie

Dit is jouw begin met het verbeteren van je slaap met de Ademhaling functie.

Voor de volgende keer nemen we een betere kijk hoe je de ademhaling van de Slaaprobot personaliseert naar jouw eigen wens.