De Somnox Slaaprobot helpt je sneller, makkelijker en rustiger in slaap vallen zodat je je weer volledig uitgerust voelt. Dit doet de Slaaprobot met een unieke techniek die we zelf hebben ontwikkeld: een natuurlijke ademhaling simulatie.

Ontspannen ademhaling

De Somnox Slaaprobot ademt met je mee. Door het vasthouden van de Slaaprobot voel je het ademhalingsritme, en neem je deze (onbewust) over. Op deze manier kom je, door middel van een vertraagde ademhaling, tot rust. Ook kan de Slaaprobot jouw ademhaling meten en zich hierop automatisch aanpassen. Waarom ademhaling zo krachtig is lees je hier.

Rustgevende geluiden

De Slaaprobot kan rustgevende muziek, natuurgeluiden of ruis geluiden afspelen. Deze geluiden hebben een ontspannende werking en kunnen daardoor het kalmerende effect van de Slaaprobot versterken. Hierdoor val je makkelijker in slaap.

Personalisatie

Met de mobiele app kun je gemakkelijk de instellingen van de Slaaprobot aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren. In de app verander je de ademhaling of kies je rustgevende muziek en geluiden. Verder zet je met de app de laatste software op je Slaaprobot, zodat je robot altijd verbeterd.

Tot slot

Nu zullen we elke functie uitgebreider toelichten. Zo werken we stap voor stap aan een plan om jou beter te helpen slapen.