We hebben de basis gevormd hoe je een programma uit moet kiezen om je ademhaling in te stellen. Nu kunnen we ons richten op het personaliseren van de ademhaling van jouw Slaaprobot!

Pas het ademhalingsbereik aan

Klik op 'ademhaling' linksonder in het scherm om je ademhalingsinstellingen te kunnen aanpassen.

De ademhalingssnelheid wordt op basis door jouw persoonlijke gegevens en voorkeur opgemaakt.

Als het vooraf ingestelde ademhalingsritme en -type niet goed bij je past, kun je het programma aanpassen.

Met de ademhaling preview kun je uitproberen welk ademhalingspatroon je het fijnst vindt.

Synchroniseer ademhaling

Je kunt ook de Gesynchroniseerde Ademhaling* gebruiken. Zo past de Slaaprobot zich automatisch aan je ademhaling aan. Zodra de robot meeademt met je, zul je merken dat de Slaaprobot je langzamerhand naar een rustiger ademhalingssnelheid brengt. Deze functie is beschikbaar in onze laatste Slaaprobot update, die voor alle gebruikers gratis is! Klik hier om te lezen hoe je jouw Slaaprobot update naar de laatste versie.

*Belangrijk: om deze functionaliteit goed te laten werken, is het van belang de Slaaprobot goed tegen je aan te houden. De Gesynchroniseerde Ademhaling werkt door jouw beweging aan te voelen. Als je in een slaappositie slaapt waarin de Slaaprobot jouw beweging niet goed kan aanvoelen, raden we het je aan om deze functionaliteit niet in te schakelen.

Volgende stap

✅ Stel jouw ademhalingsbereik in

Stel je ademhalingsbereik in of doe de Gesynchroniseerde Ademhaling aan. Probeer dit voor een aantal nachtjes uit en kijk wat het beste voor jou werkt. Sommige mensen vinden het fijn om zelf de ademhaling in te stellen, anderen vinden het fijn om met de Gesynchroniseerde Ademhaling te werken. Blijven experimenteren is de sleutel om tot een goede ervaring te komen met de Slaaprobot.