Medlemshåndtering
Vårt tips til Beskrivelsestekst og Velkomstmail på innmeldingsskjemaet
Vårt tips til Beskrivelsestekst og Velkomstmail på innmeldingsskjemaet

Teksten som vises over innmeldingsskjema på hjemmesiden.

Therese Kvalvåg avatar
Skrevet av Therese Kvalvåg
Oppdatert over en uke siden

Beskrivelsestekst 1:

Velkommen som medlem i <sett inn navnet på klubben>

Fyll ut skjema under, utøverens navn og kontaktinfo til den som skal motta faktura, velg hvilket lag du spiller for og deretter trykk lagre. Dersom du er støttemedlem velger du Ikke aktiv og deretter medlemstype i nedtrekksmenyen. Din innmelding blir sendt til klubbens ledelse som godkjenner denne fortløpende. Du vil da få tilsendt en mail med informasjon om din bruker.

Medlemskontingent og treningsavgift vil bli sendt ut på faktura i etterkant av innmelding, denne får du på e-post i tillegg til at den ligger tilgjengelig i Spoortzappen.

Spoortzappen kan du laste ned fra Google Play eller Appstore. Der vil du få tilgang til ditt lag sine treninger, medlemskort og regninger registrert på deg som medlem. Du kan også melde deg på arrangement i regi av klubben og følge med på lagets og klubbens nyheter.

Beskrivelsestekst 2:

Dersom du lager eget skjema for Støttemedlem:

Velkommen som Støttemedlem i <sett inn navnet på klubben>

Fyll ut skjema under, velg deretter medlemstype Ikke-aktiv, deretter Støttemedlem. Din innmelding blir sendt til klubbens ledelse som godkjenner denne fortløpende. Du vil da få tilsendt en mail med informasjon om din bruker.

Medlemskontingent vil bli sendt ut på faktura i etterkant av innmelding, denne får du på e-post i tillegg til at den ligger tilgjengelig i Spoortzappen.

Spoortzappen kan du laste ned fra Google Play eller Appstore. Der vil du få tilgang til ditt eget medlemskort og regninger registrert på deg som medlem. Du kan også melde deg på arrangement i regi av klubben og følge med på klubbens nyheter.

Velkomstmail

Velkommen som medlem i <sett inn navn på klubben>, [firstname].

Nå er ditt medlemskap godkjent av klubbens ledelse. Og vi ser frem til ditt bidrag i vår klubb. Faktura for medlemskap og treningsavgifter sendes på mail.