Hvordan administrere moduler

Administrere, moduler, hjemmeside, rolle, designer

Therese Kvalvåg avatar
Skrevet av Therese Kvalvåg
Oppdatert over en uke siden

Hjemmesiden er bygd opp av ulike moduler som viser ulik info på hjemmesiden. Modulene gjør at klubbene kan ha i stor grad unike utforminger. Eksempel på en modul er bildegalleri, som fungerer som en slider/header på toppen av hjemmesiden.

1. Velg rollen Designer

2. Gå til Moduladministrasjon i menyen.

3. Her får du opp en liste med de modulene som finnes på hjemmesiden.

4. Helt til høyre kan du sette på eller fjerne avhuking for modulene.

5. Trykk Bekreft helt øverst på siden for å lagre endringen du har gjort.