Hjemmesiden er bygd opp av ulike moduler som viser ulik info på hjemmesiden. Modulene gjør at klubbene kan ha i stor grad unike utforminger. Eksempel på en modul er bildegalleri, som fungerer som en slider/header på toppen av hjemmesiden.

1. Velg rollen Designer

2. Gå til Moduladministrasjon i menyen.

3. Her får du opp en scroll-bar tabell som viser tre kolonner med ulik info.

4. Ved å huke av/på ulike moduler må du trykke Bekreft og oppdatere hjemmesiden for å se resultatet av hva du har aktivert/deaktivert.