Alle samlingerHjemmesideHente innhold fra andre plattformer
Legge til Facebook integrasjon på hjemmesiden

Facebook

Oppdatert over en uke siden
  1. Først går du til Facebook for å søke opp siden du ønsker å integrere på din hjemmeside.

2. Finn linken øverst og kopier denne med deg til siden https://developers.facebook.com/docs/plugins/page-plugin/.

3. Skroll til du finner Facebook Page URL og lim inn linken fra Facebook. Trykk enter.

4. Nå kommer det opp en visning av Facebook slik den vil vises på hjemmesiden.

5. Trykk på knappen Get Code. Deretter iFrame. Marker koden og kopier den med over til hjemmesiden.

Velg rollen Klubbadministrator:

1. Gå til Hjemmeside.

2. Deretter velger du Egendefinert innhold (eller oppslagstavle dersom man ikke har Egendefinert innhold).

3. Trykk på ikonet som vist på bildet under:

4. Legg inn koden i det svarte feltet som kommer opp.

5. Trykk Sett inn.

Du kan også legge til innhold fra andre plattformer på nyheter og innholdsmeny.