Bruk følgende kode som du finner på denne siden:

<iframe frameborder="0" height="650" scrolling="yes" src="https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen/statistikk/iframe/xxxxxxxxx" width="550"> </iframe>

NB: Bytt ut xxxxxxxxx med klubbens organisasjonsnummer.
Dersom du ikke husker dette kan du søke det opp på hos Norsk Tipping.

NB 2: Slett gjerne den gamle ved å trykke inn på den gamle, deretter trykk Slett nede i høyre hjørne

Velg rollen Klubbadministrator:

1. Gå til hjemmeside

2. Deretter velger du Egendefinert innhold (eller oppslagstavle dersom man ikke har Egendefinert innhold).

3. Trykk på <>-ikonet i teksteditoren og lim inn iFrame-koden.

4. Trykk så lagre.

Du kan også legge dette til på nyheter eller innholdsmeny.