Husk å legge inn lokasjonene i systemet først.
Oppdatert over en uke siden

Velg rollen Klubbadministrator.
Gå til Sportslig.

Deretter Lokasjoner.

Sjekk at banene som kommer fra Fiks også er satt opp her. Banene fra Fiks må kobles sammen med banene som ligger i Spoortz-systemet.

Hvis ikke banen ligger i systemet oppretter du ny bane på følgende måte:

1. Legg inn navn på banen.

2. Deretter postnr og sted.

3. Dersom det er en del av en annen bane kan du velge det i nedtrekksmenyen, og deretter skrive hvor mange prosent av banen denne er.

4. Beskrivelse kan stå tomt.

5. Når banen er kommet opp i listen under kan du trykke på linken - Tilknytt idrett til høyre og velge hvilke idretter i klubben banen kan brukes til.