Alle samlingerSportsligFIKS-synkronisering
Kamper som slettes i FIKS må slettes manuelt i Spoortz
Oppdatert over en uke siden

Dersom kamper av en eller annen grunn slettes i FIKS, vil ikke kampene automatisk slettes i Spoortz. Er kampene synket må man inn og slette kamper manuelt for at de skal slettes fra systemet og banekalenderen:

1. Gå derfor inn som Lagkoordinator, velg Fotball, finn riktig lag.

2. Gå til menypunktet Kamper.

3. Deretter Ny/Endre kamp.

4. Trykk på søppelspannet på kampen som skal slettes.

Er du trener for et lag og synker kamper er det samme fremgangsmåte, men du velger rollen trener i steder for lagkoordinator.