Hvordan opprette Forsidebilder

Legg bilde på toppen av hjemmesiden (toppbilde).

Oppdatert over en uke siden

Velg rollen Klubbadministrator

1. Gå til hjemmeside, deretter Forsidebilder.

2. Trykk på plusstegnet til høyre.

3. Legg inn tittel - navn på galleriet.

4. Dersom forsidebildet skal ligge på hovedsiden kan "Velg idrett" stå tom. Dersom det skal inn på en av idrettssidene må du velge idrett i nedtrekksmenyen.

5. Legg inn beskrivelse av bildet (dersom man ønsker).

6. Huk av for Hovedgalleri.

7. Trykk Last opp bilde og hente bildet lokalt fra din PC/Mac. Trykk på ferdig og bildet lastes opp.

8. Trykk så Lagre eller Lagre og tilbake.

Dersom du ønsker å gjøre litt mer ut av bildegalleriet kan du legge til link, og beskrivelse på selve bildet:

1. Trykk på bildet som du nettopp har lastet opp.

2. Legg inn tittel - denne vises på bildet på forsiden av hjemmesiden.

3. Sett inn en kort beskrivelse for å informere om hva man kommer til dersom man klikker på bildet.

4. Legg inn en URL som linker mot det du ønsker (f.eks. en avisartikkel om klubben, et menypunkt på hjemmesiden eller en påmelding til cup eller annet arrangement)

Trykk så lagre og tilbake. Og Lagre og tilbake igjen.

Se eksempel for hvordan bildegalleriet kan brukes her.