Legge til sponsor

Oppdatert over en uke siden

En sponsor kan legges inn både på hovedsiden, idrett-side og lagside. Den kan også deles inn i tre ulike Sponsorkategorier.

Velg rollen Klubbadministrator, deretter velger du Hjemmeside og Sponsor.

1. Skal du legge til ny trykker du plusstegnet til høyre.

2. Fyll inn feltene:
    Velg firma (og trykk Legg til firma).
    Hjemmeside (husk https://).
    Sponsorkategori.

3. Legg inn bilde i boksen til høyre. Trykk på boksen for å få frem mappen som ligger lokalt på PCen din.

4. Husk å huke av i boksen over bildet for å få dette til å vises på hovedsiden.

5. Skal det ligge tilbud i appen for denne sponsoren så skriver du dette inn i Medlemsfordeler.

6. Velg Sponsor plassering. Her velger du hvilken idrett/gren den skal ligge på, og om den skal ligge til høyre, i app eller i bunn. Her kan man velge flere plasseringer om ønskelig. Trykk på plusstegnet for å legge den inn på andre idretter og ikke bare på hovedsiden.

7. Trykk Lagre når du er klar og den skal vises på hjemmesiden.

OBS: Skal du ha den på bare en idrett huker du vekk “Bunn og Høyre” under hovedsiden og trykker på plusstegnet for å hente idrettssiden ved Sponsor plassering

Vil du bare endre eller slette en Sponsor som allerede er lagt inn, trykker du på sponsorens navn og finner Slett nede i høyre hjørnet. Skal du endre kan du endre det du ønsker.

NB: Bruk gjerne JPG bilder med hvit bakgrunn.