Hjemmeside
Hente innhold fra andre plattformer
Legge til video fra YouTube på hjemmesiden

YouTube (ny oppdatering etter 06.10.2023)

Oppdatert over en uke siden

DEL 1: YouTube

1. Først går du inn på YouTube og oppretter en bruker (om du ikke allerede har en). Og du kan gjerne opprette en bruker som tilhører klubben.

2. Oppe til høyre finner du et videoikon. Trykk på dette og du finner knappen last opp video. Her legger du inn videoen eller videoene du ønsker å legge inn.

3. Nå kommer videoen opp og på høyre siden kan du sette status til offentlig, privat eller det du ønsker.

4. Trykk ferdig

5. Nå får du opp linken. Denne kan du kopiere med deg.

6. Gå så inn i Spoortz.

DEL 2: Spoortz

Velg rollen Klubbadministrator:

1. Gå til hjemmeside

2. Deretter velger du nyheter, innholdsmeny eller Egendefinert innhold avhengig av hvor videoen skal publiseres.

3. Trykk på ikonet for YouTube, som er markert på bildet under.

4. Legg inn URL du kopierte med deg fra YouTube.

5. Trykk Sett inn.

YouTube-videoen vil ikke vises i Spoortz-appen - grunnet sikkerhetsinnstillinger vil ikke iFrame-koder vises i appen. Men du kan i tillegg dele lenken fra YouTube rett i teksten slik at man kan trykke på denne fra nyheten i appen.