Hjemmeside
Hente innhold fra andre plattformer
Legge til Google Kalender på hjemmesiden

Google Kalender

Oppdatert over en uke siden

- Informasjon i første del er hentet direkte fra Google. Du finner også denne forklaringen der.

Bygg inn en Google kalender på hjemmesiden:

1. Åpne Google Kalender på en datamaskin. Når du skal hente koden for innbygging på nettsteder, må du gjøre det på en datamaskin – ikke i Google Kalender-appen.

2. Klikk på Innstillinger øverst til høyre.

3. Klikk på navnet til kalenderen du vil bygge inn, på venstre side av skjermen.

4. Kopiér iframe-koden som vises i delen Integrer kalenderen.

5. Klikk på Tilpass under innbyggingskoden.

6. Velg alternativene du ønsker, og kopiér HTML-koden som vises.

Den innebygde kalenderen er bare synlig for personer du har delt den med. Du må gjøre kalenderen din offentlig for at alle besøkende skal kunne se den.

La besøkende på nettstedet lagre aktiviteter

Du kan legge til en Google Kalender-knapp på nettstedet ditt som besøkende kan bruke til å lagre aktiviteten din raskt i sine egne Google-kalendere. Hvis du vil at alle skal kunne se kalenderaktiviteten din, må du gjøre kalenderen offentlig.

1. Åpne Google Kalender på en datamaskin. Du kan bare endre synligheten for kalenderen din fra en datamaskin, ikke fra mobilappen.

2. Opprett eller rediger en aktivitet i en offentlig kalender.

3. Klikk på Flere handlinger Publiser aktivitet.

4. Kopiér HTML-koden som vises i «Publiser aktivitet»-vinduet.

5. Åpne redigeringsverktøyet for nettstedet ditt, og lim inn denne koden der du ønsker at aktivitetsknappen skal vises.

Når du har kopiert HTML-koden kan du gå til redigeringen på hjemmesiden deres.

Velg rollen Klubbadministrator:

1. Gå til Hjemmeside.

2. Deretter velger du Egendefinert innhold (eller oppslagstavle dersom man ikke har Egendefinert innhold).

3. Trykk på ikonet som vist på bildet under:

4. Legg inn koden i det svarte feltet som kommer opp.

5. Trykk Sett inn.