OBS! Før utsending!

OBS før utsending

Oppdatert over en uke siden

Husk at det er markeringene under e-post, SMS eller brev som bestemmer hvem som mottar faktura i det du trykker Fakturer.

Avhuking på venstre side gjelder BARE for knappene som heter Annuller/Aktiver og Klarer/Deklarer.

Dersom du skal sende ut faktura til bare et utvalg må du huke vekk alle som ikke skal motta fakturaen under E-post, SMS og brev. Dette kan du gjøre ved å bruke avhukingen som ligger på den mørkegrå linjen over navnene. Først en gang, så en gang til for å fjerne alle markeringene. Deretter går du over listen, og finner navnene som skal faktureres og huker av for dem.

Ny utsendelse går ikke automatisk. Du må igjen trykke Fakturer for at det skal gå ut ny faktura enten som vanlig faktura eller som purring.