Annullere en faktura

Annullere

Therese Kvalvåg avatar
Skrevet av Therese Kvalvåg
Oppdatert over en uke siden

Å annullere en faktura betyr at vedkommende ikke skal betale fakturaen. Brukes oftest i forbindelse med utmelding, eller om det er noen som tatt med på fakturaen som ikke skulle være med.

Og det er to måter å gjøre annullering av faktura;

1. Velg rollen økonomiansvarlig.

Dersom du skal annullere flere enn en:

1. Gå til Fakturering, deretter Faktura.

2. Trykk på Tilknytt medlemmer (de grønne hodene) på fakturaen som du ønsker å følge opp.

3. Trykk så på Utsendelse.

4. Deretter finner du vedkommende i listen (husk at du nå kan søke etter navn, fødselsdato/årstall, lag og pris i feltet Søk i utvalg).

5. Marker i boksen til venstre for navnet og skroll så til toppen og trykk på knappen Annuller/Aktiver.

Dersom du trenger å aktivere dem igjen, gjør du akkurat det samme, og knappen vil da aktivere dem når du trykker på den.

For å annullere bare ett enkelt medlem:

1. Gå til Medlemmer, deretter Personer.

2. Søk opp vedkommende, og trykk deg inn på riktig person fra listen.

3. Trykk på fanen for Faktura.

4. Nå får du oversikt over en enkelt persons fakturaer.

5. Du kan trykke Rediger på fakturaen du ønsker å annullere.

6. Trykk så annuller.