Endre beløp på en faktura

Endre beløp

Oppdatert over en uke siden

I noen tilfeller ønsker man å gjøre endringer på prisen til en eller noen få uten at hele gruppen skal endres.

Du har to alternativer:

1. Velg rollen økonomiansvarlig.

Dersom det er flere personer som skal få ny pris:

1. Gå til Fakturering deretter Faktura.

2. Trykk på tilknytt medlemmer (de grønne hodene) på fakturaen du skal jobbe med.

3. Trykk så på utsendelse.

4. Du vil se en kolonne i listen som heter Fakturabeløp, og det ligger et felt som viser hvilken sum det tidligere er fakturert ut på hver person.

5. Skriv inn den nye summen i denne boksen. Skriv i nytt beløp på så mange du trenger.

6. Skroll så opp til toppen og trykk Oppdater beløp.

Vil du sende ut på nytt kan du gjøre det ved å trykke Fakturer. Pass på at du ikke sender til de som ikke har forfalt faktura.

Dersom du skal endre summen på en enkelt person:

1. Gå til Medlemmer, deretter Personer.

2. Søk opp vedkommende som skal få endret pris, og trykk inn på denne.

3. Trykk på fanen for Faktura.

4. Nå får du opp vedkommendes fakturaoversikt.

5. Trykk på knappen Rediger, og deretter Rediger beløp.

6. Nå kan du skrive inn den nye summen i boksen som kommer opp.

7. Trykk så Lagre.

Vil du sende den ut på nytt kan du trykke Rediger og deretter Send på Epost eller SMS.