Klarere en faktura

Klarere

Oppdatert over en uke siden

Dersom klubben skal ta kostnaden av en faktura for et medlem sier vi at man klarerer fakturaen.

Og det er to måter å klarere en faktura på:

1. Velg uansett økonomiansvarlig rollen

Dersom du skal klarerer flere enn en person:

1. Gå til Fakturering, deretter Faktura.

2. Trykk på tilknytt medlemmer (de grønne hodene) på fakturaen som du skal jobbe med.

3. Trykk på utsendelse.

4. Nå får du opp oversikten over alle som er registrert på fakturaen. Marker til venstre for navnet på alle som skal klareres (du kan markere mer enn en om gangen).

5. Skroll så til toppen og trykk på knappen Klarer/Deklarer. Fakturalinjen blir nå gul.

For å aktivere dem igjen gjør du akkurat det samme, og knappen vil nå deklarere dem.

Dersom du skal klarere et enkelt medlem:

1. Gå til Medlemmer, deretter Personer.

2. Søk opp vedkommende som man skal klarere, og trykk inn på denne.

3. Trykk på Faktura.

4. Nå får du oversikt over vedkommendes fakturaer.

5. Trykk på knappen Rediger, og deretter Klarer, så klarerer du den enkelte fakturaen.