Fakturere bare ett medlem

Fakturere ett enkelt medlem

Therese Kvalvåg avatar
Skrevet av Therese Kvalvåg
Oppdatert over en uke siden

Dersom du får spørsmål fra et medlem om å sende fakturaen på nytt igjen, er det enklest å gjøre dette via Medlemmer og Personer.

Bruk derfor følgende metode som økonomiansvarlig:

1. Gå til Medlemmer, deretter Personer.

2. Søk opp vedkommende som ønsker å få tilsendt faktura på nytt, og trykk inn på denne.

3. Trykk på Faktura.

4. Nå får du oversikt over alle fakturaene registrert på vedkommende.

5. Trykk på knappen Rediger, og du kan nå sende ut på E-post eller SMS.

Nå får du sendt bare til den ene personen og risikerer ikke å sende ut til flere.

NB: Du får ikke sendt ut faktura på brev via Medlemmer og Personer. Da må du inn på Fakturering og Faktura.