Medlemshåndtering
Personer
Send ut mail for å tilbakestille passord

Send ut innlogginsinformasjon til medlemmet, nytt passord, brukernavn

Therese Kvalvåg avatar
Skrevet av Therese Kvalvåg
Oppdatert over en uke siden

Dersom noen etterspør innloggingsdetaljer kan du enten be dem trykke Glemt passord på innloggingen, eller du kan sende dem en mail direkte fra systemet:

1. Gå til Medlemmer, deretter Personer.

2. Søk etter medlemmet øverst og trykk inn på riktig resultat i listen.

3. Oppe til høyre finner du knappen Handlinger.

4. Trykk på Tilbakestill passord.

5. Svar Ja på spørsmålet som kommer opp og du vil få melding om suksess når meldingen er sendt.

6. Nå vil det sendes en mail til medlemmet som får instruksjoner om veien videre.