Slå sammen duplikater

Oppdatert over en uke siden

Dette kan du gjøre både som klubbadministrator og økonomiansvarlig.

1. Velg menypunktet Medlemmer, deretter Personer.

2. Søk opp personen som ligger dobbelt.

3. Trykk inn på personen du ønsker å beholde (dette kan du endre på senere tidspunkt).

4. Trykk på knappen Handlinger oppe til høyre, deretter Slå sammen duplikater.

5. Du får opp et søkefelt hvor du søker etter duplikatet til medlemmet ditt.

6. Trykk på riktig alternativ i listen som kommer opp.

Nå får du frem følgende oversikt:

For å kunne slå sammen to medlemmer er det viktig at man har to medlemmer som vil la seg slå sammen. Ta stilling til følgende:

1. Fakturaer: Har medlemmet som skal slettes, uoppgjort fakturaer? Annuller disse.