Oversikt over Svevere

Finn alle medlemmene i klubben uten tilknytning for å bedre kvalitet på medlemslistene.

Therese Kvalvåg avatar
Skrevet av Therese Kvalvåg
Oppdatert over en uke siden
  1. Velg rollen klubbadministrator eller økonomiansvarlig.

2. Gå til menypunktet Rapporter, deretter Personrapporter.

3. Nå får du opp en liste med seks rapporter.

4. Finn Personer uten tilknytninger (Svevere). Trykk på den.

5. Listen kan ta litt tid å laste opp. Prøv evt. på nytt dersom den ikke er kommet frem etter en stund.

Listen som kommer opp viser personer som ikke har tilknytning i medlemsregisteret.

1. Sjekk om noen skal ha medlemstilknytning, trykk på IDen for å tildele dette.

2. Eller masseutmeld alle som ligger i listen. Send en mail til oss for å få dette gjort. (NB: Det er mulig å melde dem inn igjen om man finner noen som ikke skulle vært meldt ut).

Vi anbefaler å gå gjennom klubbens duplikater før man starter på jobben med sveverne.