Medlemshåndtering
Rapporter
Oversikt over Personer med mangler/feil

Finn alle medlemmene i klubben som ligger uten nøkkelinformasjon for å bedre kvalitet på medlemslistene.

Therese Kvalvåg avatar
Skrevet av Therese Kvalvåg
Oppdatert over en uke siden

For å sørge for at det er kvalitet i medlemsregisteret finnes det noen rapporter som kan være greit å vite om.

For å sjekke om det ligger medlemmer som mangler viktig kontaktinformasjon kan du være enten Klubbadministrator eller Økonomiansvarlig.

1. Gå til menypunktet Rapporter, deretter Personrapporter.

2. Når får du opp en liste over seks rapporter.

3. Finn Personer med mangler/feil i nøkkelfelt og trykk på den.

Her får du en oversikt over hvilke medlemmer som mangler informasjon. De feltene som er viktigst er fødselsdato, kjønn, postnummer, e-post og mobil. Disse feltene brukes oftes.

For å gjøre endringer fra dette vinduet kan du trykke på medlemmets ID og du blir tatt til endringssiden for personalia.