Endre antall nyheter på forsiden

Nyheter, forside

Oppdatert over en uke siden

For å endre hvor mange nyheter som vises på hjemmesiden velger du rollen Designer.

1. Gå deretter til menypunktet Farger/Stiler.

2. Der finner du en funksjon for Øvrige innstillinger.

3. I nedtrekksmenyen finner man Antall bildenyheter forsider.

4. Under denne nedtrekksmenyen finner man en tom celle. Her kan man legge inn antall nyheter man ønsker skal vises til en hver tid.

For Aregomalen anbefaler man å ha et antall som går opp med tre nyheter i bredden. Det ser penest ut. Eksempelvis 6, 9 og 12.

For Responsive Guard kan man sette så mange man ønsker.