For å gjøre hjemmesiden mer knyttet mot klubben så kan man legge et bilde i bunnområdet som skinner gjennom klubbfargene.

Velg rollen Designer

1. Gå til Maler/Filer.

2. Bruk opplastingsfunksjonen nederst på siden til å hente bildet lokalt fra PC/Mac. Trykk oppdater.

3. Nå ligger bildet i listen sammen med organisasjonslogoen.

4. Marker bildet slik at linjen blir gul.

5. I nedtrekksmenyen som det står Tilknytt parameter velger du Bakgrunnsbilde bunnområde.

6. Trykk så Tilknytt valgte, og bildet skal vises i bunnområdet.

Gå fra dette:

Til dette: