Organisasjon
Endre innstillinger for betalingsoverføringer til klubben

Innstillinger for OCR og online betaling, kontaktperson og kontonummer.

Therese Kvalvåg avatar
Skrevet av Therese Kvalvåg
Oppdatert over en uke siden

Velg rollen klubbadministrator

1. Gå til menypunktet Organisasjon, deretter Organisasjonsdata.

2. Skroll litt ned på siden til du kommer til Betaling.

3. Her ligger det et felt for Oppgjørskonto OCR. Her legger du inn kontonummeret du ønsker Spoortz skal bruke for å overføre penger til klubben.

4. For å bekrefte at klubben skal bruke Online betaling huker du av for Tillatt online betaling for klubbadministratorer. Det samme også dersom trenere skal kunne opprette betalingsarrangement for sine lag.

5. Deretter legger du inn Online betaling oppgjørskonto, dette kan være samme som Oppgjørskonto for OCR, men det kan også være en annen om behov for det.

6. Så legger du inn en kontaktperson for oppgjørene i nedtrekksmenyen til høyre. Her vil du få en liste over dem som har rollen klubbadministrator.

For at endringen skal bli tatt i bruk til neste overføring må endringen gjøres innen 1. og 15. i hver måned. Som er utgangspunktet for hver overføring.