Velg rollen klubbadministrator

1. Gå til menypunktet Organisasjon, deretter Organisasjonsdata.

2. Skroll litt ned på siden til du kommer til Benytt Spoortz OCR kundeklientmiddelkonto.

3. I feltet for Oppgjørskonto OCR kan du endre kontonummeret som Spoortz overfører oppgjøret til.

For at endringen skal bli tatt i bruk til neste overføring må endringen gjøres innen 1. og 15. i hver måned. Som er utgangspunktet for hver overføring.