Velg rollen klubbadministrator

1. Gå til menypunktet Organisasjon, deretter Organisasjonsdata.

2. Skroll litt ned på siden til du kommer til Online Betaling.

3. I feltet for Online betaling oppgjørskonto kan du endre kontonummeret som Spoortz overfører oppgjøret til.

For at endringen skal bli tatt i bruk til neste overføring må endringen gjøres innen 1. og 15. i hver måned. Som er utgangspunktet for hver overføring.

Dersom du ikke får opp Online betaling må du be hovedkontakten opp mot Spoortz i klubben gjøre dette.