Organisasjon
Endre ansvarlig for nye innmeldinger

Ansvarlig, innmeldinger

Therese Kvalvåg avatar
Skrevet av Therese Kvalvåg
Oppdatert over en uke siden

For hvert femte nye medlem som melder seg inn sender systemet ut en automatisk mail til en kontaktperson om at nå har klubben nye innmeldinger som må godkjennes (gjelder for innmelding med Klubbadministrator godkjenning).

For å endre hvem som skal motta disse mailene gjør du følgende:

1. Gå til menypunktet Organisasjon, deretter Organisasjonsdata.

2. Skroll litt ned på siden til du kommer boksen som heter Innstillinger.

3. I nedtrekksmenyen velger du den av de som ligger der som skal motta nye innmeldinger.

4. Lagre knappen aktiveres når endringer er gjort, og ligger til venstre under boksen for sosiale medier.

De som ligger i listen er klubbadministratorer registrert med mobil og e-post på sin bruker.

Den som skal være ansvarlig for nye innmeldinger kan gjerne være samme person som sender ut faktura. På denne måten kan godkjenning og utsendelse av faktura skje i samme prosess.