Trener/Lagleder
Utøverlisten
Legge til og fjerne utøvere fra laget

Legge til og fjerne utøvere på lag som trener/lagleder

Oppdatert over en uke siden

Du velger roller Trener/Lagleder. Deretter kan du velge hvilken idrett (dersom du er trener for flere lag i flere idretter) og du kan velge hvilket lag du skal jobbe med. Dette finner du oppe til venstre i innloggingen din.

For å få oversikt over utøverne finner du menypunkter Utøvere.

Dersom du ser at det er feil i denne listen kan du både legge til og fjerne spillere:

1. Skroll ned på siden til du kommer til linken Ta bort/hente utøvere fra medlemregister og trykk på den. Bruk ALLTID denne før du legger til helt nye utøvere.

2. Øverst finner du et søkefelt, her kan du søke på navn og/eller fødselsdato. Og du søker nå i medlemsregisteret.

3. Når du har skrevet inn i søkefeltet trykker du Enter på PC/Mac for å søke.

4. Det kommer opp en liste med navn nederst som ikke allerede er huket av.

5. For å legge dem til krysser du av i boksen til venstre for navnet, og trykker Oppdater.

Nå er utøveren lagt til.

For å ta vekk noen kan du ta vekk haken som ligger til venstre for navnet og trykke oppdater igjen.

NB: Anbefaler å gi beskjed til medlemsansvarlig at du har tatt vekk noen fra laget slik at videre prosedyre for utmelding og sjekking av fakturaer kan følges opp av dem med ansvar for dette.