Trener/Lagleder
Utøverlisten
Legge til foresatte på utøverne

Legge til foresatte på utøvere som trener/lagleder

Oppdatert over en uke siden

Start med rollen Trener/Lagleder, velg idrett og riktig lag.

1. Gå til menypunktet Utøvere.

2. Nå kommer listen opp.

3. Trykk på forstørrelsesglasset ved navnet på utøveren du skal knytte foresatte mot.

4. Under skjema på høyre siden står det Legg til/Fjerne foreldre. Trykk på linken.

VIKTIG: Søk alltid etter om de foresatte ligger i medlemsregisteret for å unngå duplikater.

1. Legg inn fornavn evt. etternavn og trykk søk i skjemaet.

2. Søkeresultat vises under skjemaet. Er det riktig person så trykker du på navnet og informasjonen dukker opp i skjemaet over.

3. Trykk så Registrer til høyre. Nå dukker den foresatte opp under Registrerte foreldre.

4. Dersom personen ikke er riktig, og søkeresultatet ikke inneholder riktig foresatt kan du legge inn informasjon i skjemaet over og deretter trykker Registrer.

5. Du har nå registrert en ny foresatt.

VIKTIG: For å gjøre jobben lettere for medlemsansvarlig på et senere tidspunkt, sørg for å få fødselsdato, postnummer, e-post, mobil og kjønn. Da kan denne foresatte raskt gjøres om til kanskje trener på et senere tidspunkt.