Ta ut en utøverliste

Ta ut en utøverliste som trener/lagleder

Oppdatert over en uke siden

Dersom du trenger å printe en utøverliste eller lagre det i Excel kan du hente det ut fra systemet som Trener/Lagleder.

1. Velg idrett og riktig lag i nedtrekksmenyene på venstre siden.

2. Gå til menypunktet Utøvere.

3. Nå kommer listen opp.

4. Skroll nederst og trykk på den blå knappen - Utøverliste.

5. Velg de elementene som skal være med på skjemaet.

6. Trykk Oppdater Rapport.

7. Trykk Skriv ut om du vil ha den skrevet ut med en gang.

8. For å få den over i Excel markere du alle kolonene, og kopierer teksten, deretter limer du inn i et Excel dokument.