Trener/Lagleder
Kommunikasjon
Sende ut informasjon til dine utøvere og foresatte

Sende, informasjon, utøvere, foresatte

Oppdatert over en uke siden

Start med rollen Trener/Lagleder, velg idrett og riktig lag.

1. Gå til menypunktet Kommunikasjon og deretter Send melding.

2. Du har nå mulighet til å sende enten e-post eller SMS. For å sende SMS må du sjekke SMS-saldo på høyre side under tekstoppsettet. Står det 0, må du holde deg til e-post.

Sende e-post:

1. Skriv inn en Mailtittel.

2. Legg så teksten inn i tekstfeltet under.

3. For å legge til vedlegg bruker du boksen som er stiplet mørk grå. Dra filen du vil dele over til boksen, eller trykk på boksen for å åpne fillageret lokalt på PC/Mac.

Sende SMS:

1. Skriv inn teksten du vil sende i SMS-melding feltet.

Når teksten er lagt til er de neste stegene felles for både SMS og e-post.

1. Under tekstfeltene ser du Inkluder foreldrekopi og mulighet til å huke av både for SMS og e-post. Huk av det alternativet som du ønsker dersom du vil at det skal gå en kopi til dem som ligger registrert som foresatt.

2. Kun en melding per e-mail/SMS ligger avhuket. Samme med Eget nummer som avsender.

3. Så kommer listen over utøvere på ditt lag. Marker for hvem som skal motta utsendelsen. Enten under SMS eller Email. Og nå kan du også VELG ALLE SMS, eller VELG ALLE EMAIL som vist under.

4. Så lenge det ligger tekst som skal sendes og det er huket av for hvem som skal motta utsendelsen vil knappen Send melding bli blå.

5. Trykk Send melding og du vil få