Trener/Lagleder
Kommunikasjon
Sende ut brukerinformasjon til utøverne

Sende, brukerinformasjon, utøverne

Oppdatert over en uke siden

Start med rollen Trener/Lagleder, velg idrett og riktig lag.

1. Gå til menypunktet Kommunikasjon og deretter Send melding.

2. Legg inn en tekst i E-post feltet. Mailtittel og innhold i boksen under. Skriv gjerne noe om at dette er en mail med brukerinformasjon og innlogging til hjemmesiden.

3. Skroll ned på siden til du kommer til listen med utøvere. Huk av for Email.

4. Nå blir utsendelses knappene aktive og du kan trykke Send Passord.