Legge til bilder i mail

Bilder, mail

Oppdatert over en uke siden

Start med rollen Trener/Lagleder, velg idrett og riktig lag.

1. Gå til menypunktet Kommunikasjon og deretter Send melding.

2. Legg inn tittel og teksten du vil ha i e-posten.

3. Du ser ikonet for bilde i enden av editeringsverktøyet, ringet ut i bildet under.

4. Trykk på ikonet og hent bildet lokalt fra PC/Macen.

5. Trykk så Lagre uten å beskjære.

Dersom du ønsker å gjøre bildet mindre kan du trykke på bildet og det kommer opp en svart firkant nede i høyre hjørnet på bildet. Dra denne i ønsket retning for å enten gjøre det større eller mindre.