Trener/Lagleder
Treninger
Opprette treninger i webløsningen

Opprette treninger som trener, web

Oppdatert over en uke siden

Start med å velge rollen Trener/Lagleder, velg idrett og riktig lag.

1. Gå til menypunktet treninger, deretter Administrere.

2. I webløsningen er det bare mulig å legge til en og en treningsøkt. For gjentagende treninger anbefaler vi å bruke appen.

3. Til høyre kommer det opp et tomt skjema. Fyll inn feltene: dato, fra og til (pass på formatet er riktig). Legg til Sted ved å velge i nedtrekksmenyen. Legg til en kommentar om det er ønskelig. Denne vises på treningen i appen for utøverne og foresatte.

4. Trykk Lagre.

For å registrere fremmøte bruk appen. For å finne ut hvordan trykker du her.