Trener/Lagleder
Treninger
Endre eller slette treninger i webløsning

Endre og slette treninger som trener/lagleder, web

Oppdatert over en uke siden

For å slette en trening må du bruke webløsningen. Endring kan du gjøre i appen.

For å endre eller slette en trening i webløsningen:

Start med å velge rollen Trener/Lagleder, velg idrett og riktig lag.

1. Gå til menypunktet Treninger, deretter Administrere.

2. Slette treninger? Trykk på søppelspannet ved siden av treningen som skal slettes.

3. Endre treninger? Trykk på editerknappen ved siden av treningen som skal endres, og legg inn endringene i skjemaet når treningen kommer opp til høyre. Trykk Lagre.