Opprette trening i appen

Trening, app

Oppdatert over en uke siden

Start med å finne frem Spoortz-appen på mobilen.

1. Logg inn med mobilnummer (eller brukernavn og passord).

2. Nå er du kommet til Aktiviteter, for å opprette trening trykker du på plusstegnet oppe til høyre.

3. Trykk på Trening.

4. Fyll ut feltene nedover.

5. Skal det være gjentagende økter trykker du i nedtrekksmenyen som det står Aldri. Velg riktig alternativ for økten.

6. For gjentagende treninger - husk også å velge en sluttdato et godt stykke frem i tid (gjerne ut året om dere har denne treningstiden hele året).

7. Trykk opprett.