Trener/Lagleder
Treninger
Finne oversikt over treningsfremmøte i appen

Treningsfremmøte, app, trening

Oppdatert over en uke siden

Start med å finne frem Spoortz-appen på mobilen.

1. Logg inn med mobilnummer (eller brukernavn og passord)

2. Finn menyvalget Grupper nederst i appen.

3. Trykk inn på gruppen du ønsker å se treningsfremmøte for.

4. Skroll til du kommer til knappen Se statistikk og resultater. Trykk her.

5. Velg Treningsfremmøte.

6. Nå får du opp tre valg øverst: Lag, Utøver og Sesong.

7. På Lag ser du treningene i en liste og kan trykke deg inn til treningen.

8. På Utøver ser du statistikk for denne uken, siste fire uker og siste halvår.

9. Og på Sesong kan du sammenligne oppmøte med tidligere sesonger om appen er brukt i flere sesonger.